MANİSA / KULA - Bebekli 75. Yıl Ortaokulu

Nis

Rafet Üçelli Ortaokulu öğrencileri ile Bebekli 75. Yıl Ortaokulu öğrencileri arasında "Kaleli Yakan Top Turnuvası" düzenlendi.Turnuvayı 1.'si : 7/A iken Turnuva 2 'si: 8/A'dır.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öğrencilerimizi turnuvayı hazırlayan Beden eğitimi öğretmenimiz: M.Özkan ÜZÜMLÜ'ye emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

21 Mart Nevruz (Yenigün) Bayramını coşkuyla kutladık.Programı hazırlayan Sosyal Bilgiler Öğretmeni: İbrahim Kıymaz'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

7/A sınıfından Ümmü Gül AYTAN, İstiklâl Marşı Şiir yazma yarışmasında ilçe 2.'si olmuştur.

Ödülünü Belediye Başkanı: Hüseyin TOSUN'dan almıştır.

ögrencimizi ve ailesini tebrik ederiz.

Ögrencimizi yarışmaya hazırlayan Türkçe Öğretmenimiz:Erdal GEZER'e emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Geleneksel Çocuk Oyunlarını okul bahçesinde doya doya oynadık.

Kas

Afet eğitimi ve Hazırlık Günü kutlama, kurtarma operasyonu ve ağaç dikimine katılan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz: Zakir OKULMUŞ, Şube Müdürü: Abdullah AKKAYA ve protokol üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Bebekli 75. Yıl Ortaokulu Okul Müdürü:Enver Ay ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni: İbrahim Kıymaz gözetiminde Teknofest'e katıldı.Okul Müdürü: Enver AY; Öğrencilerimizin Teknofest gibi festivallere katılmasının ileride unutamayacaklari bir anı olduğunu belirtti.Okulumuzun böyle sosyal faaliyetlere katılmaya devam edeceklerini de söyledi.

Ekm

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni; İbrahim KIYMAZ,15 Temmuz Panosunu hazırlamıştır. İbrahim KIYMAZ Panoyu hazırlarken kendisine yardım eden Matematik Öğretmeni: Yağmur ERTEN'e teşekkür etti.

May

Halil Paşa'nın, İngiliz birliklerini 29 Nisan 1916'da teslim almasının ardından, "Tarih bu olayı yazmak için kelime bulmakta müşkülata uğrayacaktır. İşte Osmanlı sebatının İngiliz inadını kırdığı birinci zaferi Çanakkale'de, ikinci zaferi burada görüyoruz" sözleriyle duyurduğu Kut'ül Amare Zaferi'nin 107. yıl dönümü kutlu olsun.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programını yaptık.