T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / KULA - Bebekli 75. Yıl Ortaokulu

Bebekli 75. Yıl Ortaokulu

Telefon
02368311073
Belgegeçer
02368311027
WEB
https://bebekli75yilortaokulu.meb.k12.tr
Adres
BEBEKLİ MAHALLESİ KULA/MANİSA
Vizyon
Atatürk ilkeleri ışığında ve Milli Eğitim Temel Kanunu’nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, araştıran, değişim ve yeniliğe açık, örnek kişiliğe sahip, kendine güvenen, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, hayata iyi bir şekilde hazırlanmış öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerikli ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli; bilim ve teknolojinin farkında olan, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli çağdaş, demokratik ve laik bireylerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
Başarılar
.
Öğretmen :9
Öğrenci :62
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :180
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
9:00-15:30
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Taşımalı eğitim yapılan okulumuzda öğrenciler minibüsler ile taşınmaktadır. Öğretmenler ilçe merkezinden tutulan minibüs ile geliş gidiş yapmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
MAHALLE
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine Uzaklık 134 KM İlçe Merkezine Uzaklık 17 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır